Stay Homas
Per Redacció
Publicat el 28 d’octubre 2021

El 4 de novembre és una data important perquè la sala Razzmatazz tornarà a acollir un concert després de gairebé dos anys com a part del festival Cruïlla Tardor. Els protagonistes seran la banda Stay Homas, que es va donar a conèixer durant el confinament, però que ha convertit el seu directe en una garantia d’èxit un cop es va poder reprendre l’activitat cultural. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)


Aquest dia estava prevista l’actuació de Mala Rodríguez, concert que finalment s’ha hagut de cancel·lar per motius aliens a l’organització, que procedirà a realitzar la devolució de l’import de les entrades tan aviat com sigui possible. Aquest reemborsament es realitzarà automàticament i no serà necessari realitzar cap gestió addicional. 

A més d’Stay Homas, el Cruïlla Tardor també inclou a la seva programació els concerts de Cala Vento, Rayden, Sara Roy, Chica Sobresalto, Shinova, Balkan Paradise Orchestra, Tequila, El bobe i Caravan Palace, que tindran lloc a diferents espais de Barcelona fins al 2 de desembre. Trobareu les entrades ja a la venda a: www.cruillabarcelona.com

Sobre Stay Homas

Ja fa dos anys que Stay Homas van enamorar milions de persones de tot el món i van guanyar el reconeixement d'artistes com Rubén Blades, Pablo Alborán, Alejandro Sanz o Michael Bublé.

Avui en dia, el grup ha sabut establir-se com un dels grups emergents més consolidats del panorama musical internacional. Amb el seu primer disc, Agua (Sony Music, 2020), apareixen a la llista dels 10 àlbums més venuts a Espanya durant el 2020, i han aconseguit quasi 800.000 oients mensuals a Spotify. 

I de la terrassa han arribat als escenaris: la gira internacional del 2021 els ha portat a tocar no només per les ciutats principals dels Països Catalans i de la resta de l'Estat (penjant el cartell de sold-out en gairebé totes elles), sinó també per sales i estadis europeus i llatinoamericans.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —