Rolling
Per EFE
Publicat el 20 d’agost 2021

Els Rolling Stones celebraran el quaranta aniversari del seu àlbum Tattoo You amb el llançament, el 22 d'octubre, d'una col·lecció remasteritzada que inclou nou cançons inèdites de l'època i la ja publicada "Living In The Heart Of Love". L'anunci arriba mentre els rockers preparen tretze noves dates als Estats Units de la seva gira "No Filter". L'itinerari comença el 26 de setembre a St. Louis i s'estén fins a novembre, segons un comunicat d'Universal.


Llançat el 24 d'agost de 1981, Tattoo You inclou clàssics atemporals com "Hang Fire", "Waiting On A Friend" (amb la participació del saxofonista jazz Sonny Rollins) i el tema que obre el disc, un dels segells del grup des de llavors, "Start Em Up".

A més, els formats de luxe de l'edició del 40 aniversari inclouen el recopilatori de l'àlbum Lost & Found: Rarities amb nou temes del període en què es va gravar l'àlbum entre ells, "Living In The Heart Of Love", "quinta essència del rock dels Stones, amb la banda en un moment àlgid, millorada amb guitarres urgents i preciosos rematades de piano", assegura la nota.

També afegeixen l'enregistrament en directe "Still Life: Wembley Stadium 1982", amb el seu concert d'aquell any en el llegendari estadi de futbol londinenc, que conté un repertori de 26 temes com "Under My Thumb", "Let's Spend The Night Together", "Honky Tonk Women" i "Brown Sugar".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —