- vídeos -
Cartells
Publicat el 07 de febrer 2021
Duració 1.55

El 12 de febrer farà un any que els veïns de Sants es van assabentar del projecte de construcció d’un tanatori a l’antiga Fàbrica Germans Climent, on abans hi havia un Happy Park. A partir d’aquell moment, alguns membres del barri es van organitzar en la Plataforma Stop Tanatori, que lluita per frenar l’obra de l’empresa privada Funerària San Ricardo. 
 

La funerària va presentar el pla urbanístic a l’Ajuntament de Barcelona, que el va tirar endavant ja que consideren que no vulnera cap normativa urbanística. En canvi, Stop Tanatori afirma que, al tractar-se d’un Bé Cultural d'Interès Local, representa la pèrdua d’un espai públic molt important pel barri.
 

A principis de gener, la plataforma va portar el cas als tribunals, finançat amb aportacions ciutadanes a través d’un crowdfunding. De moment, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els ha admès el recurs a tràmit.

Des del Diari de Barcelona, hem pogut parlar amb els veïns i veïnes de Sants membres de Stop Tanatori perquè ens expliquin en primera persona la problemàtica que viu el barri.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —