- vídeos -
Fotogràfia de promoció del tema
Per Redacció
Publicat el 15 de juny 2022

Damià Rodríguez, popularment conegut com Lildami, ha publicat el seu nou tema 'Supermercat', una cançó que segueix el seu estil habitual entre el pop i el rap. Mantenint la línia dels seus anteriors temes, el terrassenc explica en un comunicat que aquest tema "és una metàfora que pretén explicar que quan menys t’ho esperes, l’amor truca a la porta".El videoclip ha estat dirigit per Pau Griera, el seu fotògraf, i el mateix Lildami, que volgut representar una història d’amor espontània en un Esclat de Terrassa. En ell apareixen els seus companys de jurat a Eufòria, el programa musical de TV3, Elena Gadel i Marc Clotet, i Chung-man i Llum, exconcursants del reality. Miki Nuñez, cantant i presentador d’Eufòria, o la cantant Sara Roy també apareixen al videoclip. El tema ha estat produït i compost pels seus usuals col·laboradors Sr. Chen i Àlex Pérez. 

El cantant va fer publicitat a xarxes del nou tema amb els Lildamis, uns cereals que estarien disponibles al supermercat Bonpreu a les 20:00h. L’estratègia, però va ser la de treure en aquell moment el videoclip a YouTube del tema, que ha acabat sortint avui a la resta de plataformes.

L’artista català està preparant també la primera edició del Maleducats, festival internacional de música urbana que portarà artistes com Bizarrap i Wos. El festival serà el 15 i 16 de juliol a la Masia els Bellots de Terrassa. Arriba dos anys després del previst per l’aturada durant la pandèmia. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —