Dia històric per al surf d'Espanya dominant a l'ona més gran vista al país
Per Redacció
Publicat el 01 de novembre 2020

Una dècada sencera empaitant una ona de deu metres. Destí o casualitat? Natxo González ha assolit una fita històrica per al surf dominant a l'ona més gran mi vista a l'estat espanyol. El surfista ha aconseguit navegar damunt l'enorme muntanya d'aigua a dos quilòmetres del port de Bilbao. Aquestes grans ones han arribat a la península per l'huracà Epsilon. "Fa deu anys vaig veure una ona així i des de llavors l'he perseguit", explica Natxo a Antena 3 Esports. "Tenia molta fe i unes ganes d'agafar aquestes ona brutals", afegeix.

El surfista explica que per a aconseguir surfejar l'ona ha hagut de preparar-se: Natxo va comprar una moto d'aigua perquè el remolquessin fins al punt on preveia que hi hauria l'ona. La idea era no morir en l'intent perquè “el mar sempre guanya i la seguretat és vital”, explica. 

Natxo de 25 anys, és l'únic surfista espanyol que ha quedat finalista en el campionat mundial Big Wave Tour i és el millor d'Europa en la Lliga Mundial d'Ones Grans. El surfista va aconseguir una històrica puntuació de 10/10 en el circuit mundial de grans ones, després de sortir impol·lut d'una ona tub que semblava impossible.

Natxo dominant l'ona de l'Epsilon a Bilbao:

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —