Talco
Per Redacció
Publicat el 15 de maig 2021

El grup italià Talco, reconvertit en Talco Maskerade arrel del confinament, comença aquesta nit la gira del seu disc Locktown. El concert, que tindrà lloc al Poble Espanyol a Barcelona, suposa pel grup la presentació d'un so més folk-acústic-soul en contraposició amb l'estil punk-rock que els caracteritzava fins ara. El Freak Tour “Visitando ciudades cerradas”, destaca el grup en un comunicat, és la primera gira d'una banda internacional per les ciutats de l'Estat des de l'inici de la pandèmia.


"Crec que aquest format acústic s'adaptarà millor a les condicions en les quals es poden fer els concerts" explica el grup. La gira comptarà amb cinc concerts més per l'Estat espanyol: Madrid, Saragossa, Lleó, Vitoria i Valladolid, tots durant aquest mes de maig. 

Locktown, el vuité disc del grup Talco

Nascut per "una coincidència", el disc Locktown, publicat el passat 19 de febrer, te el seu origen en la pandèmia i el confinament de Venècia al març de 2020. Per mantenir-se en contacte amb els seus seguidors, el grup va difondre en streaming versions acústiques dels seus èxits i va néixer així la idea de crear tot un disc en acústic sota la imatge de Talco Maskerade. "Quan toquem en acústic seguim sent nosaltres, però ja sonem diferent" explicava sobra la nova imatge el cantant del grup, Dema, en una entrevista al Diari de Barcelona.


Et pot interessar...

Dema: "M'he arribat a preguntar si valia la pena tocar 'Bella ciao' als concerts"


El disc està format per set versions de temes clàssics de Talco, cinc noves cançons que van ser creades durant el confinament, com Freak, l'única que compta amb videoclip, i dues cançons que mostren un avançament de Videogame, el pròxim disc de Talco. "És una versió electrònica. Talco torna" avança el grup.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —