'Pack Pro Nobis' és una recopilació de les seves cançons i nous remixs que apropa el cant coral més tradicional als sons actuals
Per EFE
Publicat el 02 de març 2021

El duo Tarta Relena ha publicat aquesta setmana Pack Pro Nobis (The Indian Runners, 2021), una recopilació de les seves cançons i nous remixs que apropa el cant coral més tradicional als sons actuals, barrejant diferents estils.

Tarta Relena parteix de la música folklòrica mediterrània i basa les seves composicions en la combinació de les veus d'Helena Ros i Marta Torrella amb ressons, picades de mans i sintetitzadors.

En el projecte Pack Pro Nobis, Ros i Torrella s'han unit a artistes de música electrònica com Jonh Talabot, ExContinent, Shelly, Mans O i el Garru, als quals van enviar les cançons "sense cap premissa i sabent que el que anaven a fer ens agradaria", expliquen a EFE.

El resultat és un vinil amb referents en el folk i el flamenc, que s'apropa al pop, l'electrònica, l'ambient, la música experimental i fins i tot el rock, connectant les arrels mediterrànies i els antics melismes amb els sons contemporanis.

El duo Tarta Relena, que té prevista una gira de concerts per diverses ciutats, considera que la seva música "convida a fer actuacions amb poc aforament, més íntimes, en format Covid".

Aquí pots escoltar el disc.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —