Taylor Swift
Per Redacció
Publicat el 26 de juliol 2020

Entre tanta incertesa va bé conèixer alguna sorpresa agradable. Tal com va anunciar ahir, la cantant nord-americana Taylor Swift ha llança un nou disc aquesta matinada que porta el títol de 'Folklore' i que ja es pot escoltar a la xarxa. Una feina que, segons l'artista, evoca tots els seus "capricis, somnis, pors i reflexions". Amb aquest, la cantant ja suma vuit àlbums. Swift fa menys d'un any que va treure el seu setè disc 'Lover' però el confinament i l'aïllament han permès deixar volar la seva imaginació de la qual han emergit setze temes que ja estan a l'abast de tothom.


L'artista ha explicat que 'Folklore' és un àlbum ple d'imatges que parlen de la seva història però des de la perspectiva de la gent: El sol inundant el mes d'agost, una bola de discoteca sobre la pista de ball, nens enamorats que van amunt i avall o el seu avi, Dean, aterrant a Guadalcanal el 1942. Un nou disc on "la línia entre la fantasia i la realitat és borrosa i on els límits entre la veritat i la ficció esdevenen difícils de discernir", ha dit la cantant en un comunicat a les seves xarxes socials.

Swift ha expressat als seus seguidors que "tot el que havia planejat aquest estiu no ha passat" però del contrari, un àlbum que no tenia previst ha acabat naixent. La cantautora ha escrit i gravat les cançons en solitari però ha comptat amb la col·laboració d'alguns dels seus artistes preferits, com Aaron Dessner, qui ha coescrit i produït onze dels setze temes, Bon Iver, William Bowery o Jack Antonoff.

La cantant ha conclòs que en altres circumstàncies hagués pensat en el moment perfecte per llençar l'àlbum, però que el seu coratge l'ha empès a què "si fas alguna cosa que estimes, l'has de compartir amb el món".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —