Taylor Swift torna a sorprendre el públic amb un nou àlbum sorpresa, 'Evermore'
Per EFE i Redacció
Publicat el 11 de desembre 2020

Taylor Swift ho ha tornat a fer. Després d'embogir ahir a mig Twitter amb l’anunci, aquesta matinada ha publicat un altre disc sorpresa. Porta el títol d’Evermore i, segons la cantant, és "una germana" del seu reconegut últim álbum, Folklore, llançat el mes d’agost i en el qual va prendre un nou estil més sobri i alternatiu.

“Des que tenia 13 anys, m’ha entusiasmat la idea de fer-ne 31, perquè és el meu número de la sort, que és la raó per la qual volia sorprendre-us amb això", assenyalava en un dels missatges publicats a Twitter, on també agraïa el suport dels seus seguidors.

Amb el que és el seu novè àlbum d’estudi, Swift ha comptat amb la col·laboració de les germanes Haim (No Body, No Crime), de The National (Coney Island) i de Bon Iver (Evermore), que també va participar a Folklore.

El disc inclou en total 15 cançons en l’edició estàndard, que es completen amb Willow, Champagne ProblemsGold Rush, 'Tis The Damn Season, Tolerate It, Happiness, Dorothea, Ivy, Cowboy Like Me, Long Story Short, Marjorie i Closure

A més, l’edició física "deluxe" afegeix dos temes més: Right Where You Left Me i It's Time To Go. Aquesta mateixa matinada, en paral·lel amb la publicació de l’àlbum, Swift ha publicat el videoclip corresponent a la cançó que l’obre, Willow, en què apareix vestida de núvia.

Com el seu disc “germà”, Evermore ha estat produït juntament amb Aaron Dessner (membre de The National), Jack Antonoff, Bon Iver i William Bowery, pseudònim de la seva parella actual, el l’actor britànic Joe Alwyn.

Tots ells van confeccionar Folklore, que també va ser publicat per sorpresa el passat mes d’agost. El disc va ser fruit de la vessant creativa de Swift durant els seus dies de confinamient per la covid-19. Ara, s’ha convertit en un dels grans discs de l'any, aplaudit per la crítica i el públic amb sis nominacions als pròxims Premis Grammy.

Al seu torn, el 25 de novembre la compositora nord-americana va llançar a Disney Plus un documental titulat Folklore: les gravacions a Long Pond Studio. En el film, l'artista explicava detalls dels seus temes en format de concert íntim, acompanyada dels seus col·laboradors

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —