El temarracu  Superfashion’ de les Macedòniatorna de la mà del cantant Uri Palomeque
Per Redacció
Publicat el 11 de març 2021

Qui no recorda el “Soc una nena súper mona, i això no és fàcil de portar, la més tonteta de la classe, però també la que té més fans...”? que cantava l’Alba de la primera generació de Macedònia? Els joves del 2000 de ben segur que la recordeu. Doncs bé, Superfashion ha tornat i amb molta força. El cantant Uri Palomeque n’ha fet una versió (Records DK, 2020) disponible a Spotify, i el videoclip ja es pot veure al seu canal de Youtube.  

La influencer catalana Juliana Canet, i també presentadora d’Adolescents iCat és l’estrella del videoclip, ambientat en l’estètica 2000, ara ja vintage: pòsters a les parets, la força del color rosa, els complements cridaners i els famosos mòbils de tapa. 

 

El videoclip ha estat dirigit i ideat pel mateix cantant, Uri Palomaque; el guió és de Gina Antentas; el muntatge i la fotografia d’Antoni Allès; la direcció d’art de Manuel Pérez i Júlia Moll, i la producció musical és de Tristan Blue, el germà d’Uri. Tots ells són un equip de joves talentosos que han treballat per recuperar Superfashion.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —