- podcasts -
Per Berta Coll Bosch , Ana Rubió Jiménez i Enric Sitjà
Publicat el 23 de maig 2022

Els interrogants al voltant d’aquest element físic són immensos. A El temps dirà, un podcast del Diari de Barcelona, parlem amb psicòlogues, científiques, filòsofes i polítiques del temps i de totes les seves dimensions. El temps lliure de les persones, el temps físic i filosòfic, el temps que tarda l’administració a prendre decisions... I, tot plegat, l’any que Barcelona és la Capital Mundial de les Polítiques del Temps. 

Dirigit i presentat per Ana Rubió, Berta Coll i Enric Sitjà, ‘El temps dirà’ t’apropa a l’element més transversal de la nostra vida: el temps.

“Ei, he de marxar. Tinc pressa”. Quantes vegades has dit o has sentit aquesta frase? El temps marca la nostra agenda i ens fa anar amunt i avall com una baldufa. En aquest episodi, l’Ana, la Berta i l’Enric conversaran amb la psicòloga i directora de l’Observatori de Lideratge en l’Empresa (UPF-BSM), Sílvia Cóppulo, i amb la naturòpata Vilma Montoliu, que fa teràpia i tallers de meditació. Ei, i això no és tot! Han sortit al carrer i han conegut les històries d’en Ferran, la Montse i en Pol, marcades per la falta de temps. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —