Tiger King
Per Redacció
Publicat el 07 de maig 2020

Una multitud de visitants i turistes es van congregar en la reobertura del zoològic de Tiger King, anteriorment propietat de Joe Exotic, el protagonista de la sèrie documental de Netflix que ha despertat un fenomen televisiu durant el confinament pel coronavirus.

Després de romandre diverses setmanes tancat per la pandèmia, aquesta setmana va tornar a obrir el parc situat a l'estat d'Oklahoma, als Estats Units, on el públic va abarrotar les instal·lacions i no va seguir les normes de distància social requerides per les autoritats, denunciava aquest dimecres en una exclusiva el diari Daily Mail.

El periòdic publica diverses instantànies en les quals s'aprecien nombroses persones sense mascareta i en fila, espatlla amb espatlla, esperant el torn per tocar els animals, així com grups de desenes de visitants.

Assistents a la inauguració del nou zoo Vídeo: Daily Mail

A més, el diari destaca que fins i tot els nous amos del zoo, Jeff Lowe i la seva esposa Lauren, van saludar amb la mà els visitants i fins i tot es van fer fotografies sense respectar cap mena de distància.

El Tiger King Zoo, anteriorment conegut com G.W. Exotic Animal Park, es va fer famós mundialment quan Netflix va estrenar el mes de març la sèrie documental Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.

Tot i que la idea inicial dels directors Eric Goode i Rebecca Chaiklin era retratar el món dels zoos privats de grans felins als Estats Units, Tiger King va acabar enganxant el públic no tant pels seus tigres o lleons sinó pels excèntrics i polèmics personatges humans que apareixien en aquesta sòrdida producció. El mateix Joe Exotic està actualment a la presó per contractar un assassí a sou i cometre diversos delictes contra la flora i la vida dels animals. 

Segons les projeccions de Netflix, 64 milions de comptes de la plataforma digital van veure en les seves primeres quatre setmanes aquest documental, tot i que cal remarcar que si un usuari veu el contingut durant dos minuts la plataforma ja ho comptabilitza com a visionat.

Així i tot, el programa ha despertat una atenció tan gran que Nicolas Cage debutarà a la televisió i donarà vida a Joe Exotic en una nova sèrie de vuit episodis que produiran CBS Television Studios i Imagine Television.

No és l'únic projecte televisiu en marxa que està inspirat en Tiger King, ja que Kate McKinnon, molt coneguda pel programa de comèdia Saturday Night Live, interpretarà en una altra sèrie l'enemiga d'Exotic, Carole Baskin. Fins i tot Rob Lowe va assegurar a Instagram a principis d'abril que estava treballant amb Ryan Murphy en un projecte sobre Tiger King, tot i que d'aquesta idea no se n'ha sabut res més per ara, i és possible que tot quedi en una broma d'internet.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —