"Tiger King" torna a perdre la partida: Carole Baskin es queda el zoo
Per Associated Press
Publicat el 03 de juny 2020

En una sentència feta pública dilluns, el jutge del districte nord-americà, Scott Palk, ha concedit a l'entitat Big Cat Rescue Corp el control del zoo d'Oklahoma que abans era dirigit per Joseph Maldonado-Passage, també conegut com a Joe Exotic. Big Cat Rescue va ser fundada per Carole Baskin -que també va participar en la docusèrie de Netflix Tiger King- i opera com un santuari que acull felins abandonats a Florida.


Actualment, Maldonado-Passage està complint una pena de presó federal de vint-i-dos anys per matar cinc tigres i per fer un complot per matar a Baskin. Carole Baskin havia demandat a Maldonado-Passage per infraccions de marques comercials i drets d'autor i finalment va guanyar un judici civil d'1 milió de dòlars contra ell.

La sentència estableix que la propietat del zoo va ser transferida fraudulentament a la mare de Maldonado-Passage per intentar evitar pagar la sanció milionària. A més, s'estableix que s'han de treure els animals del zoo en un termini de cent vint dies, però no es detalla què passarà amb ells.

Els advocats que representen Big Cat Rescue Corp. no han respost encara a la sentència. En canvi, Maldonado-Passage, empresonat a Fort Worth, Texas, va publicar dilluns a Twitter una carta escrita a mà on demanava un indult presidencial. Al text, agraeix als seus fans les cartes de suport i demana que "segueixin reclamant a l'estimat president (Donald Trump) que faci justícia".

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —