TMB fase 1
Per EFE
Publicat el 25 de maig 2020

Arrenca la desescalada per a Barcelona i la seva àrea metropolitana, cap a l’anomenada “nova normalitat”. Aquest avenç d’avui ja tindrà una afectació als Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), després que divendres passat anunciés les mesures necessàries per afrontar l’increment progressiu d’usuaris en el transport públic a la fase 1 de manera segura.

Dins d’aquesta remesa de mesures, hi destaquen l’increment de l’oferta o el monitoratge de l’afluència de viatgers. Segons ha detallat TMB en el seu comunicat, l’oferta a la xarxa de metro tornarà a incrementar-se fins al 83 % de mitjana amb un màxim del 92 % a les hores punta del matí, mentre que la mitjana de circulacions dels autobusos serà del 70 %.  

Per planificar millor el trajecte i evitar les aglomeracions, TMB posa a disposició de la ciutadania una aplicació que mostrarà l’ocupació mitjana estimada, per saber amb antelació l’espai disponible en cada itinerari. Al marge de l’aplicació, 360 empleats, entre treballadors de TMB, vigilants de seguretat privada controlaran els fluxos de passatgers i s’asseguraran que es compleixin les normes d’higiene: dur la mascareta posada en tot moment o mantenir la màxima distància a les andanes i circular per la dreta en els enllaços.

De cara a les següents fases de la desescalada, TMB també està provant un tractament higiènic amb raigs ultraviolats als trens i les instal·lacions de la xarxa de metro.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —