Guàrdia Urbana fent control
Per Redacció
Publicat el 27 d’octubre 2020

Segona nit de toc de queda a Catalunya, que ha deixat un balanç de 115 persones denunciades per incomplir-lo entre les 22h de la nit i les 6h de la matinada. Bona part dels infractors eren en grans zones urbanes i repartidors de menjar a domicili. A més, han obligat a tancar dos locals que incomplien l'horari d'obertura.

A Barcelona, la Guàrdia Urbana ha denunciat 15 persones en aquesta segona nit de confinament nocturn i primera en la que s'han començat a posar multes.

Us oferim un recull de les imatges més destacades

Barricades i foc després d'una concentració negacionista

Al vespre, centenars de persones contràries a les mesures restrictives per frenar la pandèmia de la covid-19 han format barricades, havien llançat objectes incendiaris als Mossos i cremat contenidors al centre de Barcelona, segons informa l'ACN. Tot plegat, després d'una manifestació convocada per l'esquerra independentista que de les vuit a les nou del vespre havia transcorregut pacíficament entre la plaça de Sant Jaume i el Parc de la Ciutadella.

En aquest trajecte, que aplegava inicialment unes 200 persones, se n'han sumat uns quants centenars més de diverses ideologies, en algun cas negacionistes de la infecció. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció d'una noia per resistència a l'autoritat i agressió a dos agents, que segons la policia han resultat ferits.

La concentració ha començat a caminar cap a la Via Laietana i des d'aquí s'ha adreçat al Parc de la Ciutadella. Allà els organitzadors han desconvocat l'acte, però unes 500 persones han seguit concentrades a l'indret.Després, els concentrats han decidit tornar a posar-se en marxa, aquest cop en direcció a l'estació de França. Hi havia diverses persones sense mascareta o d'altres que la duien mal posada.

Poc després, entre l'estació de França i el Parc de la Ciutadella han muntat barricades, tot i que els Mossos han fet servir les furgonetes per desfer-les. Alguns dels manifestants han llançat artefactes incendiaris contra els vehicles policials i s'han cremat diversos contenidors.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —