Tom Holland
Per ACN
Publicat el 07 de febrer 2022

L'actor Tom Holland ha visitat Barcelona aquest dilluns per presentar la nova pel·lícula que protagonitza, Uncharted, on es posa a la pell de Nathan Drake. De fet, Holland ha rodat diverses escenes del film a la capital catalana, en indrets com Montjuïc, el Gòtic, la Plaça Reial Santa Maria del Pi o la Sagrada Família. "Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat", ha afirmat Holland en declaracions a l'ACN. L'actor destaca que la capital catalana té molta història i que per això és perfecta per narrar-hi part del film d'Uncharted, que parla sobre exploracions i sobre "històries amagades". Dirigida per Ruben Fleischer, la cinta d'acció i aventures es basa en el famós videojoc de Naughty Dog per Playstation.

El lladre Nathan Drake és reclutat pel veterà buscador de tresors Victor 'Sully' Sullivan per recuperar una gran fortuna que Fernando de Magallanes va aconseguir fa 500 anys i està perduda per la Casa Moncada. El que semblava un pla de robatori, s'acaba convertint en una carrera d'infart per tot el món per aconseguir el botí abans que ho faci Santiago Moncada, que afirma que ell i la seva família en són els hereus autèntics. És un tresor valorat en 5.000 milions de dòlars i, per aconseguir-lo, el Nate i el Sully haran d'aprendre a treballar junts.

Part de l'equip d'Uncharted amb Holland, el director, i el productor Alex Gartner, han visitat Barcelona aquest dilluns i han citat els mitjans davant del MNAC a la plaça de les Cascades, on també s'hi ha apropat algun dels fans del protagonista de la saga Spider-man. L'equip de film s'ha apropat de nou a Montjuïc després de rodar-hi algunes de les escenes de la pel·lícula. El director Ruben Fleischer ha confessat, també en declaracions a l'ACN, que una de les seves parts preferides va ser quan van rodar al Gòtic i a Santa Maria del Pi.

"Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat", ha destacat Holland. L'actor ha anat visitant la capital catalana des que era un nen i assegura que li ha encantat d'alguna forma anar creixent aquí. Ha destacat que és una ciutat amb una història esplèndida i que per això és perfecta per narrar-hi Uncharted.

Holland ha apuntat que la idea de la pel·lícula és transportar l'audiència a llocs del món dels quals només han llegit en llibres. "Ser part d'aquesta pel·lícula és un gran honor, m'ha encantat viatjar pel món, m'encanta viatjar a Espanya, i estic molt content de fer-ho de nou", ha afirmat.

Nathan Drake-Peter Parker
Holland ha descrit el seu personatge, Nathan Drake, com un "aventurer, optimista, una persona amable, que intenta fer el millor que pot", però creu que el seu defecte és que és una mica massa confiat.

En resposta a si hi ha semblances entre Drake i Peter Parker, creu que hi ha similituds entre els dos, però ha assenyalat que Nathan Drake no és tan maco com Peter Parker. "Peter Parker és la persona més amable del planeta", ha assegurat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —