Sala Beckett
Per ACN
Publicat el 04 de juny 2020
Temps de lectura 2 minuts

La Sala Beckett reprendrà la seva activitat a partir de l’1 de juliol amb les funcions de La morta de Pompeu Crehuet. Una comèdia de Marc Crehuet que es va estrenar en el context del cicle Memento Mori i va estar en cartell els dies abans del confinament. Per culpa de la Covid-19 es van haver de suspendre les actuacions, que de l’1 al 19 de juliol es reprendran, però amb l’aforament limitat i els protocols sanitaris que estiguin vigents en aquell moment.

Abans, però, coincidint amb el quart aniversari de la seva arribada a Poblenou, la sala Beckett celebrarà del 9 al 12 de juny el seu quart any al barri amb diverses activitats de caràcter virtual, com ara la presentació del llibre Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Altres activitats d’aquesta setmana seran una conversa virtual entre els dramaturgs Sergi Belbel i Roc Esquius, una nova sessió del club de lectura Al peu de la lletra per als Personatges de la Beckett o el col·loqui amb Marc Artigau i els Alumnes de l’Institut L’Alzina en el marc del projecte EN RESiDÈNCiA, sobre la peça Cinc mil dies.
 
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —