Sex and the city
Per EFE
Publicat el 11 de gener 2021

Sexo en Nueva York tornarà a la televisió amb una sèrie d'HBO Max que tindrà com a protagonistes Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, però no hi serà Kim Cattrall.

And Just Like That... és el títol d'aquesta nova aventura televisiva de Sexo en Nueva York. La seva principal novetat respecte a la sèrie original serà l'absència de Kim Cattrall; l'actriu que interpretava a Samantha no apareixerà en aquests nous episodis.

Encara que HBO Max no ha donat una explicació concreta sobre aquest tema, és molt possible que la no-participació de Cattrall es degui a l'enfrontament públic que manté des de fa anys amb Sarah Jessica Parker.

La plataforma digital ha detallat en un comunicat que And Just Like That... explorarà "la fins i tot encara més complicada realitat de la vida i l'amistat" de Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis), totes elles ja amb més de 50 anys.


"Vaig créixer amb aquests personatges i estic desitjant veure com la seva història ha evolucionat en aquest nou episodi, amb honestedat, emotivitat, humor i la seva estimada ciutat que sempre les ha definit", ha dit Sarah Aubrey, que és la cap de contingut original d'HBO Max.

10 capítols

And Just Like That... tindrà deu episodis de mitja hora de durada cadascun i començarà a rodar-se a Nova York a la fi de la primavera. La sèrie original va tenir sis temporades i 94 episodis que es van emetre entre el 1998 i el 2004.

Aquesta producció televisiva va triomfar entre el públic i la crítica, es va emportar tres Globus d'Or i un Emmy a la millor sèrie de comèdia o musical, i va convertir en una estrella mundial Sarah Jessica Parker.

La sèrie va continuar amb la seva narració en la pantalla gran amb dues pel·lícules en les quals van figurar les quatre protagonistes originals: Sexe a Nueva York: la pel·lícula (2008) i Sexe a Nueva York 2 (2010).

També va tenir una breu preqüela televisiva titulada The Carrie Diaries (2013-2014).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —