La periodista Tura Soler amb el llibre que aborda el doble crim de Susqueda | ACN
Per ACN
Publicat el 24 de desembre 2021

El Tiana Negra celebrarà la 10a edició amb una programació encapçalada per Rosa Ribas, Andreu Martín, Xiulo Ricardo Trigo i Tura Soler. El festival de novel·la negra catalana torna els propers 21 i 22 de gener de 2022 al seu format presencial i al lloc original, la Sala Albèniz del Casal de Tiana. Es mantindrà, però, la retransmissió en línia a través del YouTube. Per aquesta edició, el festival ha preparat un Tiana Negra diferent amb un canvi d'imatge, una nova web i una gran festa de celebració per al divendres al vespre per on hi passaran les persones de referència del festival durant aquests deu anys.

Ja han passat deu anys d'aquella primera edició del Tiana Negra en què va començar un festival convertit any rere any en un mirall de la literatura negra catalana. En aquest temps han passat pel Tiana Negra prop de 10.000 persones, uns 200 autors i autores i s'han fet unes 300 activitats en total.

El Tiana Negra inaugurarà amb Marta Martorell, Ester Pujol, Anna M. Villalonga i la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Posteriorment, se celebraran aquests deu anys amb Sebastià Bennasar, Ester Pujol, Núria Blasco, Jordi Fernando, Maria Dolors Sàrries, Margarida Aritzeta, Llort, i alguns dels autors guanyadors del premi en edicions anteriors.

El festival ha preparat un programa amb noms de la literatura negra catalana actual com Rosa Ribas, Andreu Martín, Tura Soler, Xiulo Ricardo Trigo, Silvia Mayans, Jordi Colonques, Ludmilla Lacueva, Biel Cussó, Joan Miquel Capell, Albert Plans, Rafael Vallbona i Salvador Balcells, entre d'altres.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —