Russell Crowe a 'La verdadera història de la banda de Kelly'
Per ACN
Publicat el 01 de juliol 2020

Habitació 212, el film que va inaugurar el D'A Film Fest, dirigit per Christophe Honoré, i el drama d'acció La verdadera historia de la banda de Kelly, que forma part del BCN Film Fest, són dues de les estrenes destacades de la cartellera d'aquest divendres. Una setmana en la qual els cinemes obriran majoritàriament les seves portes amb les mesures de seguretat i sanitàries previstes després del tancament per la pandèmia de coronavirus. Els primers cinemes que van obrir a Barcelona van ser els Renoir Floridablanca i la Sala Phenomena, el 19 de juny. 

L'última obra de Christophe Honoré, Habitació 212, protagonitzada per Chiara Mastroianni, que va guanyar el premi a la millor actriu de la secció Un Certain Regard a Canes 2019, Vincent Lacoste i Benjamin Biolay, arriba a la gran pantalla. La cinta va inaugurar l'edició en línia del D'A Film Fest. Una comèdia dramàtica sobre una dona que deixa el seu marit i s’instal·la a l’habitació d’hotel on es van conèixer, a l’altra banda del carrer, des d’on es veu el pis que acaba de deixar. La pel·lícula es podrà veure amb subtítols en català. 

La verdadera historia de la banda de Kelly

La verdadera historia de la banda de Kelly és la visió personal de Justin Kurzel, el director de Macbeth, sobre les aventures de Ned Kelly, en una pel·lícula protagonitzada per George Mackay i amb Charlie Hunnam i Russell Crowe. La pel·lícula ha format part de la programació del BCN Film Fest. 

 

La lista de los deseos

Després del seu pas pel BCN Film Fest, La lista de los deseos, dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo, arriba als cinemes. La cinta està protagonitzada per María LeónSilvia Alonso i Victoria Abril. Al film, Eva fa una llista de coses que sempre ha volgut fer, però mai no s'hi ha atrevit, convençuda per la seva nova amiga Carmen. Amb una altra amiga, faran un viatge pel sud d'Espanya i pel Marroc en una aventura que les unirà per sempre. 

Unplanned

La cinta Unplanned, dirigida per Chuck Konzelman i Cary Solomon, és la història d'Abby Johnson (Ashley Bratcher), una de les directores més joves de les clíniques Planned Parenthood. Quan va exercir el càrrec, va estar involucrada en 22.000 avortaments. La seva passió per la defensa del dret de la dona la va portar a convertir-se en la portaveu de la franquícia i a lluitar contra les lleis del seu país. La seva vida canvia en el moment en què presencia uns fets. 

Sabates Vermelles i els set trols

Aquesta setmana s'estrena en català el film d'animació Sabates Vermelles i els set trols de Hong Sung-Ho, una nova adaptació del conte de Blancaneu, en el qual tots els prínceps del regne s'han convertit en trols de color verd. Ella serà l’única persona que pot trencar amb aquest encanteri. 

Todo pasa en Tel Aviv

Salam, un palestí de 30 anys que viu a Jerusalem, treballa en el set de la famosa telenovel·la palestina Arde Tel Aviv, produïda a Ramallah. Cada dia, abans d'arribar als estudis, ha de passar per un estricte control israelià. Allà hi treballa Assi, el comandant del lloc fronterer, l'esposa del qual és molt fan de la telenovel·la. Per impressionar-la, Assi s'involucra en l'escriptura del guió. És en aquest moment quan s'adona que les seves idees són millors del que s'hauria imaginat mai. Todo pasa en Tel Aviv està dirigida per Sameh Zoabi i protagonitzada per Kais Nashif i Lubna Azabal

¿Conoces a Tomás?

Arriba a la gran pantalla la comèdia dramàtica ¿Conoces a Tomás?, dirigida per María Torres i protagonitzada per Leonardo Ortizgris, Hoze Meléndez i Marcela Guirado. Fernanda ha decidit que és el moment que la seva parella, Leonardo, conegui al seu germà Tomàs, un jove amb autisme que és un apassionat de la música. El Leonardo s'encarregarà de cuidar-lo en un moment en què se li presenta una important oportunitat laboral.  

Apocalypse Now: Final Cut

Aquest divendres també s'estrenarà en 23 sales de Cine Yelmo, en diversos passis durant la setmana, un nou muntatge del clàssic Apocalypse Now: Final Cut, realitzat per celebrar el seu 40è aniversari. La cinta bèl·lica, protagonitzada per Marlon Brando i Martin Sheen, torna a la gran pantalla en 4K. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —