Tornen a escalar la Torre Glòries de Barcelona
Per ACN
Publicat el 05 de desembre 2020

Un home ha escalat aquest dissabte al matí la Torre Glòries de Barcelona –de 144 metres d'alçada- sense cordes ni elements de seguretat. Es tracta de la quarta vegada aquest 2020 que grimpen a l'antiga Torre Agbar, l'última va ser fa menys d'un mes –el 7 d'octubre- i una de les més sonades va ser al març per Alain Robert, el conegut com a Spiderman francès.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'acció a les 9.00 hores i s'han dirigit a l'emblemàtic edifici de 34 plantes, a la cruïlla entre la Diagonal i la plaça de les Glòries. La policia catalana ha obert diligències informatives a tres joves britànics: l'escalador i dos acompanyants que feien fotos i gravaven amb un dron per després penjar-ho a les xarxes socials.

Les targetes de memòria de càmera fotogràfica i dron han estat requisades pels agents i s'enviaran al jutjat com a prova. En paral·lel, els Mossos han obert una acta administrativa a la persona que feia volar el dron per operar-lo sense permís, i també han denunciat el fotògraf per desobediència als agents de l'autoritat.

Finalment, l'escalador ha estat denunciat per infringir la Llei de seguretat ciutadana i posar en risc la seva integritat i la de tercers. Pels voltants de les 10.00 hores del matí, l'escalador –vestit de negre amb pantalons curts i samarreta- ha baixat de la Torre Glòries amb una petita ferida a la cama. Ha estat atès pel SEM i, posteriorment, ha estat traslladat a dependències policials.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —