Tornen 'Merlí', 'El Foraster' i 'Polònia' a la programació de TV3
Per Redacció i ACN
Publicat el 08 de setembre 2020

TV3 ha presentat una temporada de tardor que arriba amb una graella continuista marcada per la pandèmia i amb l'objectiu de mantenir-se líder d'audiència a partir de la "fórmula d'èxit" que suposa combinar informació i entreteniment. A banda de refermar l'aposta pels blocs informatius, la cadena recupera la telenovel·la 'Com si fos ahir' i el 'Polònia' després de superar molts entrebancs i adaptar la seva producció a les restriccions imposades per la pandèmia. 

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha destacat que la graella de tardor s'ha configurat en "un moment complicat" per les restriccions derivades de la pandèmia, tant econòmiques com de producció, que han obligat a fer un "esforç molt important que no es veu des de fora". Ha aprofitat per demanar comprensió a l'audiència perquè "la televisió no es fa igual que sempre i això s'ha de tenir en compte a l'hora de valorar".

En aquesta línia, el director de la cadena ha subratllat que la pandèmia ha canviat la forma de treballar i produir continguts per tal de mantenir les mesures de seguretat. Per exemple, els monòlegs de Quim Masferrer es faran amb menys públic i l'Eloi Vila estarà separat per una mampara dels seus convidats a 'Al cotxe!'. 

El director de TV3 també ha volgut destacar l'esforç que s'ha fet per recuperar la telenovel·la 'Com si fos ahir', un dels programes estrella de la cadena a la corda fluixa fins fa unes setmanes per les restriccions pressupostàries. Finalment, una aportació extraordinària del Govern d'1,5 MEUR permetrà que la sèrie torni el 21 de setembre amb nous capítols. Clara Cabezas, cap de Programació i Imatge, ha explicat que l'audiència no notarà cap salt en la trama perquè els primers 20 capítols es van gravar abans de l'aturada per la covid-19 i ara només ha calgut muntar-los.

Nous programes

En una graella marcada per la continuïtat, les novetats són les estrenes de 'Buga Buga', una sèrie que mostrarà les trobades entre diferents personatges en una bugaderia, i 'El bolo', un programa que portarà estrelles del país a cases particulars per cantar, pintar un grafiti, tocar el piano, fer acrobàcies o l’actuació més curiosa, divertida i original. També arriba 'Els meus fills', dels creador de 'Els meus pares' i presentat per Gemma Nierga, que en un format molt similar que segueix tenint com a eix conductor la relació entre pares i fills.


Audiències i prime time

La franja matinal continuarà com fins ara perquè, segons ha destacat Sanchis, "funciona molt bé". Per mantenir "liderat i qualitat", la principal novetat serà que 'Planta baixa', el programa de Ricard Ustrell, creix i amplia una hora la durada fins les 13:55.

Pel que fa al 'prime time', TV3 competirà els dilluns a partir del 14 de setembre amb la resta de cadenes amb 'Merlí, Sapere aude', seqüela d'una de les sèries de més èxit de la història de la cadena, i amb nous capítols de 'El foraster' de Quim Masferrer.

Altres plats fort d'aquesta franja horària seran 'Sense ficció', l'APM', 'Joc de Cartes', 'Polònia', 'Persona infiltrada' -que torna amb Marta Torné com a presentadora', el 'FAQS' o '30 minuts'.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —