#MeridianaResisteix: tornen els talls de trànsit a Barcelona pels presos independentistes
Per Redacció
Publicat el 22 de maig 2020

Després de més de dos mesos sense fer-ho, desenes de manifestants han tornat a tallar l'avinguda Meridiana de Barcelona per exigir l'alliberament dels presos independentistes condemnats a l'octubre pel procés d'independència del 2017, sota el paraigua de la campanya #MeridianaResisteix.


Els manifestants s'han concentrat a les vuit del vespre a la plaça vora l'estació de Fabra i Puig, bo i respectant la distància de prevenció per la covid-19. Tot plegat enmig de crits com ara "Llibertat presos polítics", "Meridiana Resisteix" o "Meridiana Antifeixista". Posteriorment, i com passava mesos enrere de forma diària, més d'un centenar de persones han tallat l'avinguda.

Els Mossos d'Esquadra -amb la Brigada Mòbil preparada a mig quilòmetre- han avisat dues vegades que el tall no havia estat comunicat i que s'havia de dissoldre per l'estat d'alarma. En aquest punt, els manifestants han desconvocat la protesta.

La convocatòria ha rebut el suport de la campanya 'La vida abans que el capital', que des de l'esquerra anticapitalista proposa mobilitzacions setmanals per recuperar el carrer com a espai de reivindicació política i de resposta a la crisi econòmica que seguirà a la sanitària.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —