President Quim Torra
Per ACN i Redacció
Publicat el 06 de juliol 2020

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que no hi ha perill que a Catalunya hi hagi un rebrot general que porti el Govern a decretar un confinament global. Segons ha afirmat, tots els brots del país estan controlats. Tanmateix, ha dit que no descarta haver de perimetrar altres comarques, com s’ha fet en el cas del Segrià, i ha posat de manifest que l’executiu està preparat per afrontar cada cas particular.

Torra, a més a més, ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat i ha demanat a la ciutadania que es mantingui en una "tensió positiva" envers la pandèmia. També ha posat èmfasi en el fet que el confinament decretat al Segrià és diferent del que es va ordenar a mitjan març a la Conca d’Òdena. D’aquesta manera, ha volgut exemplificar que es donarà resposta a cada situació tenint en compte les circumstàncies concretes que es visquin a cada territori.

D’aquesta manera, l’executiu està preparat per donar la resposta necessària a la situació actual, la qual ha assegurat que no és una "segona onada". Segons Torra, el Govern ara té la capacitat d’abordar els brots "des de tots els punts de vista", i ha afirmat que "quan calgui aplicar la solució a Lleida, s’aplicarà".

Torra ha fet aquestes declaracions en el marc d'una visita a les instal·lacions centrals de Catalonia Fundació Creactiva, la primera de l’Estat a rebre el certificat Global Safe Site del Bureau Veritas per les bones pràctiques i el compliment de la normativa contra la pandèmia de la Covid-19.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —