- vídeos -
ras i curt
Per Laura Valenzuela
Publicat el 19 de febrer 2022
Duració 4'

De petits somiavem amb professions perfectes: astronautes, actrius de cine o jugadors de fútbol. Veiem la feina com una senyal d'èxit i adultesa, en aquella infantil obsessió de ser grans. Ara que ja ho som, la vida no ha resultat ser tant fàcil com ho pensàvem i la feina, més que un objectiu vital, és un martiri universal. 

Work és la història d'un nen enamorat d'unes sabates. La seva mare, però, hi està en contra. L'única manera d'aconseguir el que vol serà treballar i aconseguir l'esperada paga del mes. No deu ser tant difícil, no? Però, un cop entra a l'empresa, la seva jovial felicitat es veu eclipsada per un sistema quadriculat, gris i repetitiu. El nen feliç es tornarà doncs un més en la norma. Com tots i totes. 

Abans d'aconseguir l'elogi col·lectiu amb The Mitchells vs The Machines, Mike Rianda (nascut el 1984 a Salinas, Califòrnia) va iniciar la seva carrera com a dibuixant a la California Institute of Arts, on va desenvolupar projectes com Everybody Dies in 90 Seconds (2008) i el títol d'aquesta setmana, Work (2010). 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —