Treballadors de Burger King es concentren per reclamar "respecte" pels drets dels empleats
Per ACN
Publicat el 03 de juny 2021

Una cinquantena de treballadors de Burger King s'han concentrat aquest dijous davant un local de l'empresa a la Plaça Urquinaona de Barcelona per reclamar "respecte" pels drets dels empleats. "L'empresa ha aprofitat la pandèmia per retallar personal fins al punt que ens trobem molt aclaparats a la feina. Hi ha una càrrega de feina excessiva", ha assegurat el delegat sindical de CCOO a Burger King, Miguel Ángel Sánchez.

Abans de la pandèmia, l'empresa comptava amb prop de 1.600 empleats a Barcelona, una xifra que ara s'hauria reduït fins a poc més de 1.000 treballadors. Els manifestants també han criticat errors en les nòmines, "incompliments" en les sentències d'Inspecció de Treball o l'impagament d'hores extres o períodes de vacances. 

En concret, els treballadors han assegurat que l'empresa paga "malament" les nòmines "cada mes" i no paga les hores complementàries ni les vacances dels empleats. Davant aquesta situació, una cinquantena d'empleats s'han concentrat a les portes d'un dels locals de l'empresa a Barcelona. 

Els treballadors han reclamat "respecte" pels seus drets i que l'empresa pagui els empleats "per treballar" o durant les seves vacances. "La companyia ha d'entendre que una persona no pot fer la feina de cinc empleats", ha denunciat el delegat sindical de CCOO a l'empresa. 

La concentració d'aquest dijous a Barcelona és el segon acte reivindicatiu dels treballadors després que aquest dimecres es manifestessin davant un local de Burger King a Granollers Sud. "Seguirem amb la lluita, amb concentracions, vagues o el que sigui necessari perquè l'empresa ens escolti", ha advertit Sánchez.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —