Director del Cruïlla XXS, Jordi Herreruela
Per ACN i Redacció
Publicat el 08 de juliol 2020

El Cruïlla XXS continua incorporant nous artistes a la programació d'aquest estiu. Així, s'han afegit al cartell Maldita Nerea, que actuarà a l'escenari de l'Anella Olímpica el 22 de juliol, el Último Vecino, al Poble Espanyol, o Novedades Carminha, que actuaran al Camp Nou amb un format d'orquestra, tots dos el dimecres 29 de juliol.

Altres artistes, com Def Con Dos, Tremenda Jauría o Lendakaris Muertos, actuaran el 30 i 31 d'agost. També s'ha incorporat el conjunt Celtas Cortos, que ho farà el 2 d'agost a la Plaça Univers.

Fotem-li canya al #CruïllaXXS! ?

NOVES CONFIRMACIONS ?@MalditaNerea@ElUltimoVecino@DEF_CON_DOS@novcarminha@tremendajauria@lendakaris@CeltasCortos

Entrades ja disponibles! ? https://t.co/xHRtR5qAHZ pic.twitter.com/6P0k2CV7WH


Així mateix, Jordi Herreruela, director del Cruïlla, s'ha mostrat molt positiu per l'acollida que ha tingut aquests primers dies el festival. "Estic eufòric perquè tots aquests primers dies que portem, tota l'activitat ha estat plena de gent i estem molt contents de la resposta del públic", ha afirmat. I és que el festival ja fa una setmana que dura, des del primer concert que va fer la navarresa Iseo.

Tanmateix, Herreruela, ha comunicat que han de ser prudents i complir totes les mesures de seguretat i ha afegit que "és molt més segur venir a veure una obra de teatre o un concert que anar a qualsevol restaurant o qualsevol terrassa". De fet, ha remarcat que estan portant les mesures de seguretat "al màxim nivell possible".

El director del festival creu que era hora que el públic estigués al costat dels artistes i espera que segueixi sent així en el transcurs de totes les activitats,"tinc la sensació que cada dia fem música en viu, espectacles i cultura és una victòria" i desitja que es pugui continuar fent fins que sigui possible.

 

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —