Tres bessones
Per ACN i Redacció
Publicat el 02 d’octubre 2020

Després de viny anys d'haver acabat la sèrie original, l'any 2003, la productora barcelonina Brutal Media prepara una nova versió televisiva de Les Tres Bessones, els mítics personatges infantils del Club Súper3 creats per Roser Capdevila; segons ha avançat el portal nord-americà Variety.

L'Anna, la Teresa i l'Helena representaran la "pròxima generació de trigèmins" que "experimentaran noves aventures per a una nova generació", viatjant de nou a contes clàssics i descobrint personatges de la història. A més, en aquesta nova producció hi apareixerà de nou el personatge de la Bruixa Avorrida, que envia les protagonistes a l'interior d'aquestes aventures com a càstig.

"El nostre entusiasme i ambició darrere del rellançament de Les Tres Bessones només es poden igualar amb el respecte que tenim per les nostres creacions infantils més exitoses i rendibles internacionalment", ha assenyalat el productor executiu de Brutal Media, Raimon Masllorens, al portal nord-americà, que detalla que la sèrie va conquerir més de 160 territoris durant més de dues dècades


Rellevància i potencial obvi
Masllorens celebra que l'univers i els valors de la sèrie han transcendit els límits de la pantalla durant diverses generacions, i la seva rellevància i potencial "és tan obvi que tornar a visitar-los és una experiència increïblement gratificant".
 
D'altra banda, el guionista i productor d'èxits de taquilla com 'Les aventures de Tadeu Jones' i 'Atrapa la bandera', Jordi Gasull, dirigirà l'escriptura de la sèrie amb la direcció d'art supervisada per la creadora original Roser Capdevila, juntament amb Marta Capdevila i Helena Batet. Capdevila ha assegurat que està "encantada" d'assumir aquest desafiament de "ressuscitar" les bessones en aquesta nova era de "transformació digital i revisió de valors".

Ha recordat que la sèrie es va inspirar en les seves filles i que ara, l'equip reunit per Brutal Media, amb col·laboradors en els quals confia "plenament", podrà "afegir una mica de màgia" per a què la Bruixa Avorrida, pugui empènyer les protagonistes a noves històries.

Roser Capdevila a casa seva al març del 2017

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —