Treuen a subhasta figures de Chewbacca i C-3PO del Museu de Cera de Barcelona
Per EFE
Publicat el 07 de juliol 2021

La casa de subhastes Subarna licitarà en la seva Subhasta Especial d'Estiu, el proper dia 15 de juliol, les figures a grandària real de Chewbacca i C-3PO que s'exhibien al Museu de Cera de Barcelona, per 3.000 euros cada rèplica, segons ha fet públic aquest dimarts.

Subarna ha informat que les dues figures emblemàtiques de La guerra de les galàxies els van arribar de la mà d'un particular que "les va adquirir en el desvalisament del museu, concretament, en una altra subhasta, la d'Els Encants".

El Museu de Cera de Barcelona va canviar de propietari i l'empresa Advanced Leisure Services(ALS), a la qual es va sumar un grup de socis, entre els quals es troba l'ex president d'Endemol i exmembre de la Trinca, Toni Cruz, li va donar un nou enfocament i ho va renovar totalment, amb una inversió de sis milions d'euros, obrint portes al desembre de l'any passat amb la incorporació de 120 noves figures en 28 sales temàtiques i tecnologia interactiva.

Les figures de Chewbacca i C-3PO que allí s'exhibien van ser retirades i en la subhasta del proper dia 15 compartiran espai amb anells, fòssils, canelobres o plomes Montblanc.

La casa de subhastes recorda que la rèplica de C-3PO es trobava situada a la teulada en l'entrada i donava la benvinguda als visitants de l'edifici situat al costat de la Rambla de Barcelona i convida als seguidors de la saga a què participin en l'esdeveniment.

A més, indica que fins al proper dia 14 de juliol, inclòs el cap de setmana, s'exhibiran en una exposició a la seva seu del carrer Diputació. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —