Valtonyc després de la petició de l'extradició.
Per Redacció i ACN
Publicat el 15 de setembre 2020

El Tribunal d’Apel·lació de Gant no ha resolt aquest dimarts el cas sobre l’extradició del cantant Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, sinó que ha decidit presentar una qüestió prejudicial al Tribunal Constitucional belga, per saber si el cas del raper s’emmarca en la llibertat d’expressió. El cantant ha mostrat el seu cansament al Matí de Catalunya Ràdio i ha assegurat que no és fàcil "viure com un terrorista en un país on tenim un nivell terrorista 4", és a dir, de risc alt. 

Després que un tribunal de primera instància ja rebutgés l’entrega del cantant a Espanya -on va ser condemnat a tres anys i mig de presó per enaltiment del terrorisme, injúries a la corona i amenaces per les lletres de diverses cançons-; ara, el tribunal de segona instància ha decidit preguntar al Constitucional belga abans de prendre’n una decisió.

Valtònyc, ha declarat, a Catalunya Ràdio, que "no li interessa" la situació política a Catalunya, i que el que s'hauria de fer és "reactivar els CDR" i "deixar que els partits es podreixin, ja que són un càncer".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —