- vídeos -
Triquell - Ariadna Reche
Per ACN
Publicat el 21 de desembre 2023

L'artista Triquell presenta Fums!, un nou tema que neix de "l'ansietat" que li va produir viure a Barcelona. El cantant va compartir durant uns mesos pis al barri de Gràcia, "una època d'ansietat" i de "tenir la sensació d'estar en un ambient marcat per la comparació constant" afirma l'exconcursant d'Eufòria. La nova cançó és el primer avançament del que serà el nou EP de Triquell. Preveu presentar-lo els dies 17, 18, 19 i 20 de gener a la sala Ideal de Barcelona. 

El títol Fums! respon a un fum "metafòric, carregat de promeses que mai s’arriben a convertir en realitat, de suggestions i intercanvis comercials basats en l'interès més egoista", afegeix el cantant. Fa referència a una ciutat que corre una cursa "carregada de competència", on Triquell assegura que va perdre la seva identitat. 

La cançó explora els camins de l'electrònica i s'allunya del pop més ortodox "per buscar una textura de club psicodèlic", indiquen des de Halley Records. Tant la cançó com l'EP han estat autoproduïts pel Gremi i pel mateix artista. Darrere del Gremi s'hi amaguen els seus músics de capçalera, Andy Wheels, Wise Mike, Vernat i Scotty DK.

 

El videoclip que acompanya el llançament de la cançó busca generar una "atmosfera de malson", el mateix pel qual "el mateix protagonista va estar passant durant uns mesos", subratllen des de la productora.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —