Trump
Per ACN
Publicat el 06 de novembre 2020

L'actual president dels Estats Units i candidat republicà a les eleccions, Donald Trump, ha insistit aquest divendres a la matinada que el recompte és un frau per fer-li perdre els comicis. El president acaba de piular acusant de frau també al Senat i ha tornat a amenaçar Twitter amb la reforma de la Secció 230 que podria permetre portar les empreses responsables de les xarxes socials a judici pel tractament censurador que estan fent del seu discurs. 

En una roda de premsa des de la Casa Blanca, Trump ha acusat els demòcrates de fer "molts tripijocs" perquè Joe Biden guanyi, i fins i tot ha parlat d'una "interferència històrica" dels grans mitjans de comunicació, les elits econòmiques i les empreses tecnològiques —Facebook i Twitter l'han censurat— per perjudicar-lo. "Comptant vots legals, guanyo fàcilment. Comptant vots il·legals, poden intentar robar-nos les eleccions", ha etzibat. 

"Estàvem guanyant en tots els estats clau, per molt, i de sobte els nostres números s'han anat reduint miraculosament, i no deixen que hi tinguem observadors legals", ha criticat. Trump ha carregat també contra el vot per correu. "És fascinant com aquests vots per correu són d'un sol color", ha dit, en referència al suport de Biden en el vot anticipat. 

Cadenes com ABC, CBS o NBC han tallat la retransmissió en directe que s'estava fent del polèmic discurs, ple d'acusacions sense fonaments reals. En el cas de l'NBC també han rectificat al president. La CNN ha emès tot el discurs, però el seu presentador, Jake Tapper, ha afegit: "quina nit més trista per als Estats Units d'Amèrica, veure al seu president acusar falsament d'intentar robar les eleccions".

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —