Donald Trump en una roda de premsa
Per ACN
Publicat el 08 de juliol 2020
Temps de lectura 3 minuts

Els Estats Units amenacen d'expulsar els estudiants internacionals que facin totes les classes en línia a la tardor. El Departament d'Immigració dels EUA ha avisat avui que modificarà la normativa que permet l'estada als estudiants d'altres països per exigir als estrangers que facin gairebé totes les classes presencials a partir del setembre. No expedirà visats “als estudiants matriculats a escoles o programes que siguin completament a distància”. 

Per això, el govern de Donald Trump reclama als estudiants internacionals actualment als EUA que marxin del país o es matriculin a classes presencials els pròxims mesos. Ha alertat que si no ho fan, corren el risc de ser deportats. 

Arran de la Covid-19, els EUA van concedir una exempció temporal que permetia cursar més classes a distància de les que es podia abans amb el visat d'estudiant. Tot i això, tenint en compte l'alt nombre de contagis i morts que encara hi ha als EUA, l'anunci ha generat preocupació entre els estudiants internacionals de cara al segon semestre de l'any.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —