Trump surt de l'hospital per saludar, des d'un cotxe, els seus seguidors
Per EFE
Publicat el 05 d’octubre 2020
Temps de lectura 2 minuts

No podia fer menys. Després de molts rumors sobre el seu estat de salut, Donald Trump ha decidit saltar-se l'aïllament que ha de fer qualsevol persona infectada per COVID-19 per sortir a saludar els seguidors que s'han concentrat a les portes de l'hospital militar Walter Reed, a Maryland, amb pancartes de suport al president dels Estats Units. 

Com ja va fer per anunciar que tant ell com la seva dona, Melania, havien donat positiu en COVID-19, Trump ha utilitzat Twitter per comunicar el final de l'estada a l'hospital i agrair als seus simpatitzants el suport rebut. "Farem una petita visita sorpresa a alguns dels patriotes que són al carrer i que porten allà molt temps, amb banderes de Trump i que estimen el nostre país", ha dit el president en un vídeo penjat a la xarxa social.

Trump va ingressar a l'hospital divendres a la nit, després d'experimentar una caiguda d'oxigen a la sang i una pujada de febre. Durant el cap de setmana, alguns dels mitjans del país han informat de la millora de l'estat del president, de manera que podria ser donat d'alta avui dilluns i continuar el tractament des de la Casa Blanca. 

Ara sembla que aquesta experiència ha canviat l'opinió del president sobre la malaltia: "Ha estat un viatge molt interessant, he après molt sobre la COVID-19. Ho he après anant a la veritable escola, on no es llegeixen llibres. Ho he après i ho comprenc", ha assegurat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —