"No deixeu que el virus domini les vostres vides"
Per EFE i Redacció
Publicat el 06 d’octubre 2020
Temps de lectura 2

Donald Trump ja ha tingut el seu desitjat retorn triomfal i sense mascareta —a pesar de seguir tenint el virus— a la Casa Blanca des de l'hospital militar Walter Reeds després de rebre l'alta mèdica ahir dilluns.

I, tal com acostuma a fer el president dels Estats Units per enviar missatges a la població, va tornar a penjar un vídeo a Twitter per insinuar que ja és immune al virus i per animar a la població nord-americana ha sortit al carrer i a no tenir-li por a la COVID-19. "Ara estic millor. Potser soc immune, no ho sé, però no deixeu que [el virus] domini les vostres vides", diu Trump al vídeo ja gravat des de la Casa Blanca.

El retorn triomfal d'un president a qui li falta l'aire

A més d'aquest petit discurs, el multimilionari també va publicar un altre vídeo al seu perfil de Twitter, en què apareix arribant a la casa presidencial amb música heroica de fons, com si fos una pel·lícula. 

Tot i que en baixar de l'helicòpter el president portava la mascareta posada, en un moment determinat, decideix treure-se-la a pesar que continua infectat de coronavirus. De totes maneres, més enllà d'aquest posat heroic, en determinats moments d'aquesta tornada es veu com al president li falta l'aire i li costa respirar.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —