El grup estudia una manera de reconvertir la gira anunciada i que havia de començar les setmanes vinents
Per ACN i Redacció
Publicat el 12 de maig 2020

Txarango ha anunciat aquest dimarts que cancel·la la gira de comiat 'El gran circ' i que estan estudiant com reconvertir-la. El grup ha afirmat que la crisi de la COVID-19 "ha fet saltar pels aires tots" els seus plans. Txarango afirma que 'El gran circ' és "una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps".

"Portem més d'un any posant tota l'energia de les nostres vides en el projecte d'una gira tan especial com complexa". Assenyala que el Govern "no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe i no tenim cap horitzó de previsió on agafar-nos."

Tot això, el grup apunta que estan treballant "per donar una resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què podem reconvertir la nostra gira. No és una tasca senzilla, ja que no sabem quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe". Indica que tenen per "davant un futur molt incert" però estan "totalment compromesos en programar nous concerts per acollir a totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts".

Clownia Festival
Pel que fa específicament al Clownia Festival, on també hi havia d'actuar, es trasllada el festival "en les mateixes condicions directament" al 2021 i totes les entrades adquirides pel públic seran vàlides per la pròxima edició. El grup fa una crida a conservar-les i donar suport al certamen. "De totes maneres tothom que ho desitgi podrà tornar-la i recuperar el seu cost", afegeixen.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —