- vídeos -
Txarango a l'Índia
Per Redacció
Publicat el 05 de juny 2020

Txarango ha publicat aquesta mitjanit 'A la deriva', el primer avançament del seu quart i darrer disc, 'De vent i ales', que es publicarà el 19 de juny vinent. La cançó, acompanyada d'un videoclip amb imatges del grup a l'Índia, tracta de la voràgine que sovint és la vida, de la percepció de viure sempre a la deriva i també de la sensació de refugi que Txarango troba en el grup i en la música. Així mateix, cita referents de la resistència civil com Rosa Parks, Martin Luther King i Víctor Jara, entre d'altres.

El clip que acompanya el primer single és obra de Bernat Almirall, fotògraf de capçalera dels Txarango, al costat de Pau Surià, Júlia Molins i el mateix Alguer Miquel, i compta amb imatges del grup del Ripollès passejant per l’Índia el febrer del 2018, durant la gira que hi van fer.

Tal com va explicar Txarango ara fa dues setmanes a través de la petita peça documental 'De vent i ales' penjada a YouTube, les noves cançons neixen d’experiències diverses com haver dormit al peu del Mont Fuji, haver corregut sota la pluja a les muntanyes del cafè al nord de Colòmbia, haver fet la ruta dels Balcans d’entrada a Europa al costat de persones buscant refugi o d'haver caminat amb cura al desert ple de mines dels camps saharauis o acompanyats dels dioles a Caparan (Senegal).

 

El nou videoclip, 'A la Deriva':

 

La peça documental:

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —