Estudis de la Covid-19
Per Redacció i ACN
Publicat el 12 de juliol 2020

Un grup d’experts de l’Organització Mundial de la Salut format per un epidemiòleg i un especialista en malalties animals es dirigeix a la Xina per a dur a terme una investigació sobre els orígens de la Covid-19, segons la portaveu de l'entitat, Margaret Harris. Es tracta de la segona missió per estudiar el virus, després de la que es va realitzar el mes de febrer, coordinada pel doctor canadenc Bruce Aylward.

No s’han donat més detalls, excepte que els dos experts gestionaran els preparatius per fer arribar els seus col·legues a l'origen de la pandèmia, un cop s’hi hagin instal·lat. Tampoc se saben les ciutats que visitaran o la durada de l’estada, ja que tot dependrà de la voluntat dels dos coordinadors, dels quals encara no s'ha revelat la identitat.

Després dels mesos d’investigacions que hi ha hagut, encara no se sap amb precisió l’origen del coronavirus, però s’ha descobert que és un virus zoonòtic, la qual cosa significa que inicialment va ser transmès per un animal. Se sospita que la Covid-19 va passar per diverses espècies fins a arribar a l’home, i l’origen es trobaria en els ratpenats o els pangolins, uns animals que es consumeixen com a plats de luxe a la Xina.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —