Un miler de persones es manifesten pel centre de Barcelona en contra de la inhabilitació de Torra
Per ACN
Publicat el 29 de setembre 2020

Un miler de persones convocades pels CDR s'han manifestat pel centre de Barcelona en contra de la inhabilitació del que fins ara era el President de la Generalitat Quim Torra. La manifestació ha començat poc abans de les vuit del vespre a Jardinets de Gràcia i s'ha adreçat al Passeig de Gràcia. A l'altura del carrer Mallorca hi havia forta presència policial i han seguit fins al carrer València, intentant arribar a la delegació del Govern. A la cruïlla amb el carrer Pau Claris, també fortament custodiada pels Mossos, han deixat una pancarta amb el lema 'Ni un pas enrere' i han seguit caminant. Més endavant han tret dos vestits de jutge amb caretes de porc mentre cridaven consignes com 'Els carrer seran sempre nostres' o 'Fora les forces d'ocupació'.

Segons s'ha difós a través de diferents grups de xarxes socials la intenció dels manifestants era adreçar-se primer a la delegació del govern espanyol a Barcelona i després a la plaça Sant Jaume per acabar a la plaça Urquinaona.


Durant tot el recorregut els manifestants han cridat consignes com 'Pim, pam, pum, que no en quedi ni un', 'Urquinaona, ho tornarem a fer', 'Fora les forces d'ocupació' o 'Fora, fora, fora, la justícia espanyola'. També, davant dels Mossos, han cridat lemes com 'No us mereixeu la senyera que porteu'.

'Avui sortirem al carrer per denunciar la repressió del règim del 78. Porta la teva bossa de la brossa, et farà falta', afirmava la convocatòria de la manifestació que han difós els CDR.

Jove en la concentració a Jardinets de Gràcia.  Foto: Lorena Sopena

 

Concentració a Jardinets de Gràcia. convocada pels CDR.  Foto: Lorena Sopena

 

Tensió amb els Mossos després de penjar aquesta pancarta.  Foto Lorena Sopena

 

Tensió a la manifestació convocada pels CDR

 

Foto: Lorena Sopena

 

Foto: Lorena Sopena

Foto: Lorena Sopena
Mossos al parc de la ciutadella.  Foto: Lorena Sopena

Manifestants al parc de la ciutadella.  Foto: Lorena Sopena

 

 

Manifestants al parc de la ciutadella.  Foto: Lorena Sopena

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —