Una persona utilitzant unes ulleres de realitat virtual de Dell al Mobile World Congress, el 25 de febrer del 2019
Per ACN
Publicat el 11 de juliol 2020
Temps de lectura 3 minuts

L'organitzadora del Mobile World Congress preveu canvis en totes les etapes del congrés per assegurar que l'edició del 2021 compleixi els requisits de seguretat i higiene. Mats Granyrd, director general de GSMA (organitzadora del congrés), assegura que el seu objectiu és tenir un MWC "sense contacte físic". La reunió també ha servit perquè totes les parts representades dins del patronat (GSMA, Fira de Barcelona, Generalitat, Ajuntament de Barcelona i l'Estat) rectifiquin el pacte perquè l'esdeveniment es faci a Barcelona almenys fins al 2024.

 

Les mesures

El Mobile World Congress es farà de l'1 al 4 de març de l'any vinent i, segons Granryd, inclourà ajustaments per assegurar la seguretat dels assistents en totes les etapes: l'arribada a l'aeroport, el registre en línia, l'entrada "sense contacte", canvis en les rutes de trànsit dins del congrés i modificacions en els espais per assegurar la distància física, amb l'esperança que el congrés pugui ser "part" de la recuperació econòmica després de la pandèmia.

Un operari desmuntant un estand del MWC. Font: ACN

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està "convençuda" que la fira de l'any que ve serà un esdeveniment innovador que "arribarà a molta més gent". L'ampliació del contracte fins al 2024 és "una excel·lent notícia" per Colau, que ha reclamat al govern espanyol que "no oblidi les ciutats", recordant que el MWC se celebra a l'Estat gràcies a l'ecosistema tecnològic que hi ha a Barcelona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —