- vídeos -
 Un curtmetratge de Seoro Oh que ens recorda, ja que no podem ser-hi, l'agradable sensació d'una classe a primera hora de la tarda
Publicat el 30 de maig 2020
Duració 3.50 min.

I si el teu treball de final de grau fos no adormir-te en una classe a primera hora de la tarda? Aquest va ser el brillant debut de Seoro Oh, i no perquè aconseguís aguantar despert sinó perquè el seu curtmetratge en animació digital de 2D va rodar pels principals festivals d'animació del món.

Seoro Oh aconsegueix narrar en tres minuts una de les experiències més banals i alhora universals de l'estudiant de qualsevol punta del món i podríem dir de la història  —i no és precisament un viatge astral a classe. Siguis un bon estudiant o el que seu a l'última fila, el que només dibuixa a classe o el que als apunts deixa constància fins i tot de la pressió atmosfèrica, ningú se salva de ser humà. Ningú es salva d'aquesta Afternoon class.Afernon Class (2015) va veure's en festivals com el de Zagreb, l'Anima Mundi, Stuttgart, Hiroshima i Monstra. També cal destacar la seva presència al Festival d'Annecy, tant en la "Selecció oficial de competició estudiantil" el 2015 com en l'apartat "Animació Coreana" el 2016.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —