Casament en l'hospital
Per EFE
Publicat el 02 de febrer 2021

L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa va ser escenari divendres passat d'una emotiva història: una parella de 58 i 54 anys, tots dos ingressats al centre per coronavirus, es va casar d'urgència a la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) minuts abans de ser intubats i sedats.

Segons ha publicat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar EFE, la parella, de Deltebre (Baix Ebre) i amb fills, va ingressar la setmana passada en estat greu com a conseqüència de les complicacions de la Covid-19 al centre hospitalari de referència a les Terres de l'Ebre. Quan van ser traslladats a l'UCI, van expressar el seu desig de casar-se.

La parella ja havia iniciat anteriorment els tràmits per a oficialitzar la unió, però encara no havien pogut dur-la a terme. Analitzada la gravetat de la situació, el personal de l'hospital va decidir portar endavant l'enllaç abans de sedar-los i intubar-los.

Fins a l'hospital s'hi va desplaçar un jutge, un secretari judicial i un forense per a oficialitzar els tràmits, protegits en tot moment amb Equips de Protecció Individual (EPI). Metges del centre van fer de testimonis.

Tots els allí presents, personal sanitari i altres ingressats a l'UCI, van dedicar un fort aplaudiment un cop celebrat l'enllaç. A continuació, la parella, que continua ingressada, va ser sedada.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —