La UPF activa la virtualització de la docència
Per Redacció
Publicat el 13 d’octubre 2020

El Consell Interuniversitari de Catalunya, el Govern i les 12 universitats catalanes han acordat, a petició de Salut Pública, reduir l’activitat presencial als campus universitaris en un escenari d'augment de contagis de la covid-19 a Catalunya.

La reducció de l’activitat docent presencial durant un període de 15 dies se centrarà en les classes teòriques i, per tant, no afectarà ni a les pràctiques ni a l’activitat de recerca. El Consell Interuniversitari subratlla que aquesta mesura es farà efectiva “en els pròxims dies” i, en conseqüència, “de moment es manté l’activitat universitària tal com estava prevista”.

De moment, les diverses universitats catalanes s'han pronunciat a través de Twitter dient que, a l'espera de noves instruccions, les activitats docents es mantindran presencials com els darrers dies.

D'altra banda, la Universitat de Barcelona s'ha mostrat en la mateixa línia, tot i que ha anunciat que demà anunciarà les indicacions que s'aplicaran a partir de dijous.

Per la seva part, la Universitat Pompeu Fabra ha comunicat que a partir de dijous 15 d'octubre totes les activitats docents presencials passaran a ser virtuals per un període de 15 dies, llevat de les que es realitzen necessàriament en laboratoris i espais específics.

En aquesta línia, el secretari d'Universitats, Francesc Xavier Grau, ha explicat a Twitter que les classes, de moment, es mantindran igual els pròxims dies, però sí que ha dit que ben aviat s'aplicaran noves mesures, en les quals encara s'està  treballant.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —