USTEC
Per Redacció
Publicat el 09 de gener 2021

USTEC, la Unió Sindical dels Treballadors d'Ensenyament de Catalunya, exigeix al Departament d'educació que de manera urgent "emeti un comunicat informant que les opositores i opositors que no hagin pogut arribar a les seves seus per fer les proves, tindran una nova data per poder-les realitzar". Aquest comunicat larriba després que diversos testimonis, docents que anaven a fer la segona fase de les oposicions, es quedessin aturats a la carretera pel temporal Filomena. 

Segona prova

El sindicat ha carregat amb duresa contra el departament d'Educació i la "preocupant incompetència" dels seus responsables per no haver ajornat la prova i assegura que té comptabilitzats "desenes de casos". En aquest sentit, afirma que un jutjat o un tribunal la podria anul·lar perquè no es complien les condicions d"'equitat ni igualtat" per a la seva realització: "Era un desastre anunciat, ens pensàvem que el departament d'Educació no escoltava ni els seus treballadors i treballadores, ni tampoc els epidemiòlegs, i ara fins i tot no fa el més mínim cas dels meteoròlegs".

Segons USTEC "ja no s'hauria d'haver celebrat tant pels riscos de contagi (en plena segona onada) com per les possibilitats, confirmades, que les tempestes de neu suposarien grans problemes de mobilitat".

Aquest és el cas de la Jèssica Tomàs, professora de matemàtiques que s'ha trobat atrapada a la carretera per causa del temporal de neu, just quan anava a les proves d'oposició per a mestres i professors d'educació secundària a Lleida. El diari ha pogut parlar amb ella

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —