Van Morrison
Per ACN i Redacció
Publicat el 22 de juliol 2020

Van Morrison ha anunciata l'ajornament els dos concerts que tenia prevists per al 22 i 23 de juliol en el marc del festival barceloní "Fes Pedralbes", segons han anunciat els responsables de la iniciativa cultural. Les mateixes fonts indiquen que la decisió s'ha pres "donant prioritat a la salut i seguretat de l'artista i de tot el seu equip".

 

Comunicat oficial sobre els concerts de Van Morrison prevists pels dies 22 i 23 de juliol de 2020 al Fes Pedralbes. pic.twitter.com/MeDFbuVPuE


De moment no ha transcendit les noves dates de les actuacions del cantant de Belfast a Barcelona. El recinte dels Jardins de Pedralbes romandrà tancat aquests dos dies, ja que no hi ha actuació programada en l'escenari principal i reobrirà el divendres 24 amb les actuacions programades.

Morrison, que anava a volar expressament a Barcelona per oferir els dos concerts, ha seguit el camí d'Omara Portuondo, l'artista cubana que va suspendre la seva actuació al Festival Grec el passat 8 de juliol.

 

Tot i les noves restriccions a la ciutat per evitar contagis, el festival Fes Pedralbes ha recordat també que compleix totes les mesures de seguretat i que està autoritzat pel Govern de la Generalitat a continuar amb la seva activitat.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —