Reunió del Consell Executiu
Per ACN
Publicat el 08 de juliol 2020
Temps de lectura 3 MINUTS

L’ús de la mascareta serà obligatori a partir de demà a tota Catalunya. Així ho ha avançat el president de la Generalitat, Quim Torra, durant la sessió de control al ple d’aquest dimecres. El Procicat aprovarà la mesura a la reunió d’avui. Torra també ha assegurat que decretarà el confinament domiciliari quan els experts el vegin necessari, però, de moment, no es contempla aquest escenari.

"Si cal fer un confinament domiciliari, el farem, però escoltarem sempre els experts", ha argumentat. El president ha defensat la gestió del seu Govern i ha afirmat que totes les enquestes diuen que la Generalitat ha gestionat millor l'epidèmia que Espanya. "Ens hem anticipat", ha subratllat Torra.

La mesura s’ha aprovat després que Alba Vergés, la consellera de Salut, la proposés ahir al govern amb l'argument que "comença a haver-hi molta més mobilitat". Vergés va defensar l'ús de la mascareta com a norma general a tot arreu, tant si es pot mantenir distància o no, i va deixar l'esport i la platja fora, tot i que sí que s'hauria de portar durant els trajectes.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —