Alba Vergés
Per ACN
Publicat el 06 de juliol 2020

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha volgut descartar aquest diumenge que el Segrià s'hagi de confinar de manera més estricta en les properes setmanes si la situació epidemiològica no millora. "No podem descartar res", ha dit en una entrevista al 'Via Lliure' de RAC1. Vergés ha demanat que la ciutadania sigui conscient del fet que Covid-19 "no és cap broma". "Sabem què pot passar, però si la gent interioritza les mesures no hauria de caldre", ha dit, en referència a un confinament més dur o al tancament de l'activitat econòmica. Vergés ha insistit en "abaixar l'activitat social" i fer un "cas estricte" de les mesures com l'ús de la mascareta, la distància social i el rentat de mans.

Vergés ha negat que s'hagi actuat tard en el cas de Lleida i ha remarcat que les decisions s'han d'anunciar quan "tot està tancat" i no abans. La consellera ha confiat que no calgui allargar les restriccions al Segrià tot i que ha admès que 15 dies potser no són suficients per fer abaixar la corba.

Sobre la situació dels temporers sense papers ni feina que són a la zona, Vergés ha dit que tant el Govern com l'Ajuntament de Lleida havien pres moltes mesures i ha acusat l'Estat de "mirar cap a una altra banda".

La consellera ha dit que intentaran "respectar vacances i descansos" del personal sanitari de Lleida perquè en els últims mesos s'han viscut situacions molt dures a nivell físic, emocional i professional i no se sap què vindrà en el futur. "Cal que la gent pugui tenir descansos", ha afirmat, admetent que si cal faran una crida al personal d'altres zones perquè ajudi a Lleida.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —