Un veterinari desmenteix Pablo Casado
Per Redacció
Publicat el 16 de gener 2022

A través d'un fil de Twitter que ha esdevingut viral, Daniel García Gómez ha explicat que ell és el veterinari de la granja de vaques des d'on Pablo Casado va oferir una de les seves rodes de premsa, arran de la polèmica desfermada per les declaracions del ministre Garzón sobre les macrogranges.

L'actual president del Partit Popular va començar la intervenció des d'una granja afirmant que es trobava al seu "poble d'adopció", Las Navas del Marqués, Àvila. Daniel García, de fet, afirma que el vincle de Casado amb aquest territori és una urbanització de luxe a la qual s'instal·la de tant en tantq

El missatge que va transmetre Casado era: "Espanya té la millor carn del món" i afirmava que, en part, era gràcies a grangeres com l'Eva "que s'aixequen a les quatre del matí per cuidar les seves 70 vaques". El veterinari, però, li contesta que no té ni  idea de com funciona el món de la ramaderia, perquè "els grangers d'una explotació extensiva [com la de l'Eva] no s'aixequen a les quatre de la matinada, més que res perquè de nit no són a la muntanya".

El 13 de febrer hi ha eleccions a Castella i Lleó i Daniel García ha explicat a través del fil que la roda de premsa de Casado té com a única finalitat treure'n profit polític i demanar que Sánchez cessi Alberto Garzón, ministre de Consum.

La piulada, les bromes i els vídeos de Casado envoltat de vaques han començat a córrer per les xarxes i les crítiques a la desconeixença del món rural per part de Casado, també.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —