- vídeos -
La cançó, publicada el 2022 per l'artista valencià, ara compte amb les dues veus dels germans Serrasolsas
Per Redacció
Publicat el 19 de febrer 2023
Duració 4'33"

Xavi Sarrià i Ginestà s'han unit per donar veu a "Un foc que creix", una cançó publicada el 2022 per l'artista valencià i que ara compta amb les dues veus dels germans Serrasolsas. La nova versió, publicada el passat dijous, ja compta amb més de 10.000 reproduccions i es troba a totes les plataformes digitals.

El videoclip està gravat entre la zona de Benlloc i Les Coves de Vinromà, ambós municipis del País Valencià. Concretament a una zona afectada per la nova línia de Molt Alta Tensió i pel macroprojecte Magda que, a causa de posar 250.000 plaques solars, s'eliminaran 500 hectàrees de terra fèrtil. La gran protagonista del curtmetratge és l'actriu Sònia Ninyerola, tot i que també s'ha comptat amb el veïnat per donar color a la cançó.

Els artistes han fet incís en l'objectiu de la cançó, d'unir-se per gaudir del que es té: "Una cançó per cantar-la en col·lectiu. Per celebrar que ens cuidem, ens estimem i batallem juntes". Tot això, amb la unió de les veus dels germans Serrasolsas, Júlia i Pau, que han estat els encarregats de donar un altre impuls a la cançó amb aquesta nova versió.

Ginestà ja és considerat un dels grans grups d'èxit dins del panorama musical català. Després de la seva cançó 'L'Eva i la Jana', el seu reconeixement es va fer més notori, omplint sales tant a la ciutat comtal com a la resta de Catalunya.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —