Petó Messi
Per Redacció
Publicat el 15 de maig 2020

El cantant de Calle 13, René Pérez Joglar (Residente), ho ha tornat a fer: ha sacsejat les xarxes amb l'original videoclip de la seva darrera cançó, Antes que el mundo se acabe. Un cant a l'amor en temps de pandèmia, pel qual ha recopilat 100 petons de parelles arreu del món. Entre aquestes n'hi ha una de destacada: la que formen el jugador del Barça Leo Messi Antonella Roccuzzo, que escenifiquen el seu amor des de Barcelona.

Com diu el cantant: "I si aquest és el final, li trobarem la bellesa. Potser en realitat ara és quan tot comença. Qui sap? Però, per ara ens fem un petó abans que el món s'acabi". Tanmateix comença amb una declaració d'intencions: en comptes de tornar a la normalitat, comencem de nou.


El videoclip del cantant de Puerto Rico ha rebut més de tres milions de visualitzacions. La nit passada, ell mateix va presentar la cançó al seu canal d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de René Pérez Joglar (@residente) el

 

Residente ja va impactar recentment les xarxes amb el videoclip de 'René', una cançó autobiogràfica plena de nostàlgia i tristesa on confessava el seu estat depressiu.

 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —